2020-11-06
😻😻😻😻 爆餡Oreo紫薯吐司 必試 😻😻😻😻前日同呀爸黎開元朗,就帶呀爸食依間一直想再次幫襯既台灣美食店😜 撞正下午餐時段好抵食呀呀呀呀呀Oreo紫薯吐司 $46( 翻撻指數:😻😻😻😻)由於製作需時,所以一坐底我就先嗌左個吐司先。喺幾個鐘頭冇食野既情況下,第一啖就食到滿滿既紫薯餡真係超滿足😽 老老實實大半年前同男朋友夜晚時段幫襯過食肉鬆款吐司,個人覺得冇乜驚喜🤐 同埋塊包冇今次食既咁熱咁脆,啲餡亦冇今次咁多,所以個陣係有啲失望😳但今次!勁力推薦依款Oreo紫薯!之後就嗌左兩個下午餐店員會細心問你加唔加辣料同走唔走芫茜我揀左乾拌麪+鹽酥雞+熱冬瓜茶 $48 (翻鐽指數:😻😻😻😻)個乾拌麪真係無得輸😻 乾拌麪迷必試!口感同味道都好正, 夾埋芫茜一齊撈呀撈,諗返起都流口水😋 同埋份量好夠,淨左少少食唔曬🤢鹽酥雞就正正常常冬瓜茶都好正,隔離檯真實評語:「佢啲冬瓜茶幾好飲喎,好似人地喺台灣飲到既個種味」之餘呀爸呢,就揀左肉焿湯米粉+台南鮮蝦捲+可樂 $56 (翻鐽指數:😻😻😻)肉焿湯米粉口感唔錯, 都幾濃稠,味道同台灣食既真係一樣😛 呀爸唯一既小吐嘈係啲米粉可以再比多啲😂😂鮮蝦捲就正正常常依個
Oreo紫薯吐司 $46( 翻撻指數:😻😻😻😻)
但今次!勁力推薦依款Oreo紫薯!
之後就嗌左兩個下午餐
店員會細心問你加唔加辣料同走唔走芫茜
個乾拌麪真係無得輸😻 乾拌麪迷必試!
鹽酥雞就正正常常
鮮蝦捲就正正常常
依個下午茶總共食左$150😁
除返開都係每人$75,重點係我飽到乾拌麪食唔曬,冬瓜茶都飲淨一半!晚飯錢都懢返,即係$75搞掂我兩餐🤘
再幫襯指數:😻😻😻😻