2012-02-14 3 views
搬左黎東區,一於試下呢頭既鋪頭。今日同姊妹行UNY,但係唔想食個商場入面個D行貨野,行下行下就黎左呢度。之前一直無試過成日上電視既Jacky Yu出品,今日終於黎食。我地行完街街都已經三點幾,鋪入面得番兩個客。佢地有個假日套餐,但係我地例牌唔會叫套餐,所以梗係睇主餐牌睇下有0羊我地有興趣。商議左一輪之後叫左:(1) Wasabi海蜇(全部菜式唔係原名,因爲原名好鬼難記) - 都好夠分量播!調味做得好,海蜇切得薄,但係幾靭(2) 陳皮排骨 - 呢個超鬆脆!回味有陳皮味,正!(3) 魚湯泡飯 - 魚湯幾濃(好似有小小味精,但係可以接受),D配料就差D, D炸銀魚同油炸鬼都唔太新鮮,而且有小小雜質係面(4) 中式冷麵 - 幾清新,調味岩岩好一路食見到周圍都係Jacky D 產品廣告,有D hard sell 渦!另外,場面比較拘謹,我地都唔敢太大聲講野同笑啦!埋單310,呢區D消費真係富貴D...
我地行完街街都已經三點幾,鋪入面得番兩個客。

商議左一輪之後叫左:
(2) 陳皮排骨 - 呢個超鬆脆!回味有陳皮味,正!
(4) 中式冷麵 - 幾清新,調味岩岩好

埋單310,呢區D消費真係富貴D...
2012-02-12
$160 (Lunch)