2019-03-28
自己一個, 大解放~~~今日想食豪D, 但如果去壽司店食刺身應該會好貴, 所以就決定自己一個食放題, 一人的浪漫~~~刺身船X2一落ORDER紙, 唔洗兩分鐘, 有嚟到, 超快~ 三文魚: 我覺得係魚腩嚟, 好肥美赤海蝦: 係我至愛,總括所有刺身都新鮮, 肥美, 大件,好味.海膽手卷總共食了6件, 只因佢細細件, 大約一隻手指的長度, 大口的朋友可以試下一啖一口, 鐘意佢的細心安排, 一件一口咁就可以食多其他款的嘢.大排檔海鮮 ~ 黃金蝦球, 炒蜆, 辣酒煮蜆好味 蝦球大大隻, 咸蛋黃好入味, 蜆隻隻都有肉, 有大排檔的水準.羊架, 牛肉粒不得了, 唔肥, 啖啖肉, 燒得煎得烚到好處, 好JUICY, 好淋, 羊架冇咩肥膏, 我至愛~燒鰻魚喜歡佢唔洗要叫壽司, 唔同其他放題地方, 可以淨食鰻魚, 鰻魚好甜, 好味, 好厚肉松蟲花花膠雞湯食左咁多生冷嘢飲返碗熱湯好正, 仲有花膠仔, 好補呢~心太軟呢一刻已經好飽, 但我係咁多甜品中揀左我最愛的心太軟, 即叫即焗, 中間的心慳有朱古力醬流出嚟, 好正呀.順帶一提, 佢的飲品好多款式, 仲有大大支的果汁先生. 掂~
刺身船X2
一落ORDER紙, 唔洗兩分鐘, 有嚟到, 超快~
三文魚: 我覺得係魚腩嚟, 好肥美
赤海蝦: 係我至愛,
總括所有刺身都新鮮, 肥美, 大件,好味.
海膽手卷
大排檔海鮮 ~ 黃金蝦球, 炒蜆, 辣酒煮蜆
羊架, 牛肉粒
燒鰻魚
松蟲花花膠雞湯
食左咁多生冷嘢飲返碗熱湯好正, 仲有花膠仔, 好補呢~