2022-09-07
上次食完流水蝦覺得好正~原來觀塘都有間~唔洗走咁遠都有!Kai sin~Btw呢間個名就叫流水蝦😂易記可以任食2.5小時,可以慢慢燒~一坐底就會送海鮮拼盤同美國 Prime 級牛肉~呢個按人頭計冇得refill的~食物都係係出面自助區拎~自助區有好多丸、串燒、原隻魷魚、青口、蠔、魚類同蔬菜類等,熟食區就有炸物、薯條、雞翼等,仲有醬料吧可以揀醬料直接講有咩好有咩唔好啦👍🏻位置闊落,坐落好舒服,就算兩個人都係坐大卡位👍🏻食物質素唔錯,食得出好新鮮,不過送嗰個蜆有沙👍🏻服務好,會幫你dum 筒入面啲垃圾同唔洗自己fill 冰👍🏻燒係平時韓燒嗰種,爐溫好夠大同熱,好快就熟,而且一次過都可以燒到好多嘢食,之前元朗嗰間就比較細同燒耐啲先熟👎🏻可能主要覺得你黎食蝦,海鮮款式其實唔係太多,得兩種魚,青口,魷魚同蠔~肉都係得豬肉片同雞扒同牛肉一款~Overall我覺得都抵食同好食~重點坐得舒服燒得夠快~
Btw呢間個名就叫流水蝦😂易記
直接講有咩好有咩唔好啦
👍🏻位置闊落,坐落好舒服,就算兩個人都係坐大卡位
👍🏻食物質素唔錯,食得出好新鮮,不過送嗰個蜆有沙
Overall我覺得都抵食同好食~重點坐得舒服燒得夠快~