➊➊ 𝙒𝙚𝙨𝙩𝙨𝙞𝙙𝙚, 𝙆𝙚𝙣𝙣𝙚𝙙𝙮 𝙏𝙤𝙬𝙣🌮呢間#墨西哥 餐廳其實好多人都有推介過,但好老實講我就覺得一般般。首先佢哋個份量真係一啲都唔多,同時價錢又唔算平。食物味道上比起係#中環 但同已結業既#BRICKHOUSE 同之前有推介過既8FIVE2差好遠☹️叫左幾款TACOS,當中#魚 同#牛肉 既肉質只屬中等,食落唔見得好Juicy。另外飲料方面都一般般。叫左兩杯#cocktail ,好少會覺得味道唔係好夾。OVERALL用餐比較失望,值得讚嘅係佢哋嘅侍應同環境。侍應幾有禮貌同幾NICE。地方幾闊落、裝修幾靚加上環境暗暗地,坐得非常舒服👍🏽.📍1/F, The Hudson, 11 Davis Street, Kennedy Town, Western District 🌟Rating: 7/10💰Price: $150-220 pp
➊➊ 𝙒𝙚𝙨𝙩𝙨𝙞𝙙𝙚, 𝙆𝙚𝙣𝙣𝙚𝙙𝙮 𝙏𝙤𝙬𝙣🌮
🌟Rating: 7/10
💰Price: $150-220 pp