2017-10-05 645 views
中秋夜,幾個好朋友睇完戲揾地方hea,因為唔想飲酒,但又想坐低吹下水,所以嚟咗文英街,可惜食開嗰間大連燒已結業算啦,求其揾間坐低食少少嘢,不用咁揀擇,終於就嚟咗呢間重慶燒,女伙計好nice、好好傾,但食物味道就一般,尤其燒羊架,簡直燒到well done 全熟,靭到咬極都咬唔開,白白浪費了四件羊架我們把其中一碟載著咬唔開的羊架遞給男伙計,並告訴他太靭,伙計只是說:「哦,燒得太熟呀?」唉其他食物都沒甚特別,不是難吃,但絕非美味,但現在租金貴、人工貴,求其不過不失就算,但好唔鍾意兩個伙計車輪轉咁提我們01:15 last call,第一round都未嚟齊,我典知是否需追加?最大鑊是每每同朋友傾得興起,就有人來打住我們話題,前後足足5次,到我們好肯定說唔再加單,又再次煩我們先埋單,好騒擾

2017-10-05
$419 (Last Night Supper)