又好耐冇食食評,今次就同朋友兩個人走左去尖沙咀食放題。第一次去呢間叫金田日式放題,入到去等左兩分鐘就已經有位,真係好好彩。一坐低就好快手咁睇下有咩野好食,呢間食物選擇都唔算少,可以比我盡情食返夠本。我諗我用左五分鐘既時間就已經畫左想食既野,之後就係等食。最先上枱既食物就係呢個忌廉粟米焗蠔,個賣相唔錯,食落既口感唔錯,值得一叫。之後就到呢兩款,我覺得係值得推介比各位一試,芝士年糕同埋一口芝士魚餅。兩款都係一食落口就有啖啖的芝士味,好食之餘又唔會覺得太過膩,而且口感非常好。之後就輪到刺身上場,賣相好,刺身好新鮮,食落口唔會有雪藏味,每一種刺身都好食,食多D都唔會覺得膩。要推介既話就會推介三文魚、希靈魚、油甘魚同象拔蚌。另外,我地仲叫左呢幾款,蒜片牛柳粒、牛油帆立貝同埋香草燒羊架。呢幾款都係唔錯既。呢度既牛油帆立貝比較唔同既就係佢會用鐵板上菜,咁就會keep到食物熱D。而羊架咬落口幾淋,幾容易食,同埋唔會有一大陣羊蘇味,岩哂D想試羊又怕太蘇既朋友仔。我地之後仲叫左好多野食,太多就不能盡錄。最後都再叫左一輪刺身,一樣新鮮一樣好食。呢度既刺身真係唔錯。整體唔錯,食物好食之餘,職員既服務態度又好,
又好耐冇食食評,今次就同朋友兩個人走左去尖沙咀食放題

我諗我用左五分鐘既時間就已經畫左想食既野,之後就係等食。
忌廉粟米焗蠔
芝士年糕 and 一口芝士魚餅
蒜片牛柳粒
牛油帆立貝 and 香草燒羊架

我地之後仲叫左好多野食,太多就不能盡錄。
刺身

整體唔錯,食物好食之餘,職員既服務態度又好,而且價錢又唔算太貴。所以今餐飯都覺得抵食。
2014-07-09
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$230 (Dinner)
芝士年糕 and 一口芝士魚餅