去食飯, 見二人套餐$288 , 見單叫都差不多, 就試下, 我叫左牛柳, 五成熟, 女朋友就叫帶子石班扒。先黎個南瓜忌廉湯, 正常, 配多士 ok!! 再來一個沙律配黑醋汁, d菜勁唔新鮮, 睇落唔多開胃。之後兩個主菜到, 我個五成牛扒一切落去, 好實, 一睇就八成以上。成一啖落口, d 肉實到咀嚼都辛苦, 叫個女待應埋黎投訴, 佢話睇落六成啦, 望實我講, 咁妳係咪想換過? 我話係。轉頭上個一碟新既, 塊牛柳大一倍, 但一切落去, 得表面熟, 裏面得二成熟, 成塊都係血淋淋, 仲要係好凍冰冰咁。我停左手, 放棄佢, 個女待應埋黎, 係咪生得濟, 駛唔駛再拎去煎下, 我話唔駛, 我無晒胃口, 佢仲話咁咪好浪費我心諗, 今時今日咁既服務態度唔得, 仲要唔係收得平, 食物控制既質素同煮法可以咁, 女朋友個帶子石班正常, 但唔值咁貴。甜品係哈密瓜朱古力霧思, 一d都唔好味, 又實, 唔夠滑。以後一定唔會再幫襯, 搞到食餐飯都一肚火。
先黎個南瓜忌廉湯, 正常, 配多士 ok!!
再來一個沙律配黑醋汁, d菜勁唔新鮮, 睇落唔多開胃。

女朋友個帶子石班正常, 但唔值咁貴。
甜品係哈密瓜朱古力霧思, 一d都唔好味, 又實, 唔夠滑。

以後一定唔會再幫襯, 搞到食餐飯都一肚火。

2011-09-15
$150 (Dinner)