2019-10-27 235 views
因朋友遲到,見佢地未黎時叫咗隻蛋撻,都有蛋味,但一D都唔熱,後來在餐廳逗留了足足一個鐘。當時在頭痛食咩時,望到對面枱食客個份餐非常吸引,最後忍唔住麵叫咗個setB,嘩,真係快到,好似一早整好晒,黎到塊扒望落唔錯,但可惜已凍咗,扒凍咗都仲好好味,意粉就一般啦,不過係旺角,咁既價錢都可接受,絕對唔難食。朋友到咗,叫咗海南雞飯同一個特餐,佢地就話一般。我見特餐個茄湯粉都比較濃,個雞既飯又係唔熱。其實見到咁大間,就幾位待應生,就係未停過,所以都同情佢地,飯涼咗可能唔夠人,而家咁多間餐廳結業,請多幾個人,野食好D,自然人多生意好。不過,如果唸住坐下傾下個D飯局就唔好唸,因為多數人都超大聲,如果要快同平平地,呢間還可以。

快餐B
特餐
海南雞飯
2019-10-25
$70 (Dinner)