(Non-member)
2009-07-20 17 views
宵夜時段火鍋配料六折, 加埋用雜誌$80coupon, 兩個人食左牛頸脊同牛肉粒雙拼(叫做至尊牛肉船), 水餃(8 隻), 4寶丸(16粒), 同埋唐生菜(小籃), 加埋天地一號陳醋飲品一枝, 埋單$420算ok啦, 都食得好飽似係無將貨就價, 但係正價的話就要八百幾埋單, 我本人覺得係非一般價錢.注意現場無啤酒妹, 細枝裝啤酒要成26蚊一枝, 汽水都要成十零蚊, 佢地亦都推介多種日本清酒, 所以我地兩公婆cheap cheap地叫左枝陳醋溝冰飲, 原來同食牛肉都好夾, 老公初初話陣味似食蟹點的醋, 點知食食下都添飲咗一杯.最後亦係最重要的, 食物真係好味架, 牛頸脊同牛肉粒各有風味, 重牛味又多肉汁, 牛頸脊係厚片雙飛但都好鬆化, 牛肉粒中間有小小根位, 如果鍾意有咬口啱哂, 結果老公食哂牛頸脊, 我就掃哂牛肉粒, 各取所需; 至於水餃入面d蝦好新鮮好彈, 四寶丸略細粒但牛有牛味蝦有蝦味, 唐生菜無一塊老葉, 所以全部野食哂, 好飽.

2009-07-19
$420 (Last Night Supper)
  • 至尊牛肉船
  • 水餃