2009-06-01
星期四去咗呢度食飯。食咗串燒包括牛舌、帶子'仲有一個唔記得,剌身有象拔蚌、唔記得咩魚同北海道海膽,之後因為唔夠飽,所以就叫多一個壽司拼盤。所有串燒都好香同惹味,而且都用料新鮮;而剌身亦都係,只係個象拔蚌因為話係日本嘅象拔蚌 ,所以份量少得可憐,只係得8、9粒左右,無錯係一粒粒嘅,並唔係一塊塊嘅!!!不過都OK好味。然而,剌身嘅價錢真係偏貴咗些少。最令我覺得喜出望外嘅係最後叫嘅壽司拼盤,有牡丹蝦、油甘魚、鱆紅魚、吞拿魚腩、帶子等等,同埋6粒用吞拿魚腩磨碎嘅壽司仔,我最想不到就喺呢6粒竟然咁好食,因為加咗芝麻粒,連埋啲吞拿魚腩,真係好好味同香口!!!最後,可能我同老婆食咗咁多嘢,所以就竟然有雪糕送喎;而且,仲有成$150蚊coupon送。總括嚟講,食物嘅質素係水準以上,而服務方面都OK嘅,因為有幾長嘅時間成間鋪都只係得我一枱客。所以,我都好有可能會再去嘅。