2011-05-11 44 views
由於有親戚生日所以諗住去美心買個細細地既蛋糕..因為怕食飯食得太飽細款蛋糕實在好少...不過近排見到有d好mini既蛋糕lee d就岩la...不過mini系列得番一千零一個但係都唔緊要la藍莓都好~賣相真係好唔錯..起碼粒粒藍莓都好肥美好新鮮..食落仲好甜一d酸都冇..而蛋糕方面唔係太芝士其實好岩我因為我一向麻麻芝士蛋糕..可能因為咁所以又唔覺好漏..我成件食哂都覺得ok..但如果鐘意濃味芝士既可能就會覺得唔夠味lu~不過我覺得美心d西餅進步左好多真係越黎越愛美心..好彩我仲有好多張餅卡..哈~...仲有呀美心姐姐好好笑容我地問佢攞生日既牌個d..佢即刻好好口..生日快樂祝身體健康......咁既服務態度先係ga ma..就算唔係我生日聽落都買得開心d呀..哈哈
藍莓芝士mini

...