2016-09-29 3588 views
為食朋友再三推介,翻試多次水準不跌!咁當然要試一試😍蜆肉配上的creamy汁醬,每粒都鮮甜掛汁但毫不溜口,順喉得有如一陣微風,點埋乾身麵包(唯一缺點麵包乾加硬)味道亦一流😭👏🏻帶子可略略飛過~材料高品質的,但驚喜不大。可試,可不試。🤓講到重頭戲,龍蝦意粉😍😍😍😍😍😍😍😍首先要講意粉質地,令我覺得呢餐絕對地值回票價!竟然?!系!平常出面食的意粉只會是硬或淋。而呢到食到嘅系"煙un"而清脆的口感,而味道應是用上龍蝦頭+甲殼慢煮出的鮮味,完完全全均勻地滲入每條意粉(講到呢到,又有啲回味😭👏🏻),龍蝦肉質地彈牙都不錯,但最欣賞系個意粉👏🏻👏🏻👏🏻牛扒,正常味道,以品質及價格成正比,呢到做到,薯條每條都脆而乾身,不錯不錯意外下吾小心叫多左個豬肶薯蓉,肉脂肪融合為一體,所以肉質滑喉,薯蓉並唔係平時食開嗰啲全部爛pat pat質地,有粒狀+粉狀,手作薯蓉不是機打,幾有心機!最後講埋2個甜品飽到捧住個肚都要食哂,3件蛋糕微熱,配以凍朱古力cream!可一試,甜品適中,不過真系太飽喇。Banana Cumble味道特別,微暖,份量小小,剛剛好。最後值得一讚,服務親切,會企系客人角度出發!食物量推介都剛剛
為食朋友再三推介,翻試多次
水準不跌!咁當然要試一試😍

帶子可略略飛過~材料高品質的,但驚喜不大。可試,可不試。🤓

講到重頭戲,龍蝦意粉😍😍😍😍😍😍😍😍
首先要講意粉質地,令我覺得呢餐絕對地值回票價!
竟然?!

最後講埋2個甜品
可一試,甜品適中,不過真系太飽喇。

最後值得一讚,服務親切,會企系客人角度出發!食物量推介都剛剛好,除左我地自己多叫的豬肶🍖

加上同朋友手機都無電,諗盡方法幫忙!👏🏻🤓

Ps意粉,一定要試!