2022-08-09
平時都有去開其他餐廳打邊奴,好耐都無寫食評,因為今次真心唔錯,有驚喜,值得破例再寫🤣雖然係90分鐘限時,但送餐速度算快,唔會食到好趕,90分鐘都好夠時間食!而今次同朋友叫既係最貴個個plan 決定食豪佢!最令我驚喜既係牛既種類多,牛扑肉同封門柳都好好食,真心鮮味好出。由於送餐快,所以不斷叫不斷黎,食到停唔到口!期間因為職員可能叫我不斷encore 牛扑肉,佢都有主動介紹我知牛扑肉係牛頸脊,由於佢既油花分佈密集,同埋數量比較少,所以職員話肉味香甜濃郁,肉質柔嫩會特別有咬口。當然打邊奴都會食埋其他野,佢既丸類唔算特別多。而第一次食花生苗,之前打邊奴從來都無試過有,真心覺得好有趣!雖然丸類唔算多,但有好多熟食選擇,甜不辣、滷水豬手、芋泥丸等等。平時其他餐廳如果係類小食都會覺得放好耐又唔熱,但係山見食就無喱個情況,好夠熱,值得一讚!而比較驚喜係甜品,有我最鐘意既芋圓,細細碗好岩食都好飽個時都仲食到,而芋圓都唔會過硬😋總括黎講,雖然係最貴個plan $358 再加一,好似有少少貴,但性價比絕對抵食!相信我好快會再黎食!