2019-08-18 139 views
旺角有幾棟大廈出名多Cafe,方便大家三五知己行完街街想休息下,去傾下偈Hea下玩下boardgame~其中一間位於高氏大廈嘅Cafe,聽朋友講食物質素唔錯~ 呢日蕃薯妹響附近行完街街就嚟食個Lunch休息下~其實蕃薯妹入座嘅時間已經係3點3Tea time🤫 不過未食Lunch,好彩Mafe Cafe嘅Lunch set仲有得叫~枱面有個呼喚店員嘅鐘,呢度嘅空間都唔算細,可能店員冇行入嚟見唔到食客需要幫手,大家就可以禁一禁個鐘叫佢哋嚟我地叫完嘢食就去睇下有咩玩呢度嘅遊戲款式種類勁多,大部份都適合一大班人玩~薄荷朱古力咖啡 $46(跟餐補$8)榛子朱古力咖啡 $46(跟餐補$8)朱古力咖啡唔會好甜,甜度適中,薄荷味可以多少少。Lunch Set-煙肉卡邦尼意大利粉 $64好Creamy,好香濃嘅芝士味,好好食意粉軟硬度好適中,推薦Lunch Set-忌廉煙三文魚配天使麵 $68睇見都覺得好靚好開胃,煙三文魚卷成玫瑰花,美觀🌹煙三文魚有三片,好足料~忌廉汁亦調校得好好特色拼盤 $83 有雞翼、薯角、咖喱角、魷魚圈、洋蔥圈,配上沙律醬同茄汁,完全冇諗過拼盤會咁多,抵食 炸物好香脆~ 唔錯!

我地叫完嘢食就去睇下有咩玩

呢度嘅遊戲款式種類勁多,大部份都適合一大班人玩~

薄荷朱古力咖啡

薄荷朱古力咖啡 $46(跟餐補$8)
榛子朱古力咖啡

榛子朱古力咖啡 $46(跟餐補$8)
朱古力咖啡唔會好甜,甜度適中,薄荷味可以多少少。

煙肉卡邦尼意大利粉
Lunch Set-煙肉卡邦尼意大利粉 $64
好Creamy,好香濃嘅芝士味,好好食
意粉軟硬度好適中,推薦

忌廉煙三文魚配天使麵

Lunch Set-忌廉煙三文魚配天使麵 $68
睇見都覺得好靚好開胃,煙三文魚卷成玫瑰花,美觀🌹
煙三文魚有三片,好足料~
忌廉汁亦調校得好好

特色拼盤

特色拼盤 $83
炸物好香脆~ 唔錯!

食到好飽,每人都只係$127~ 抵食

餐廳好貼心咁響收據最尾幫你計埋每人幾錢
2019-08-17
$127 (Lunch)
薄荷朱古力咖啡
榛子朱古力咖啡