‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🐷 𝓜𝓲𝓷𝓲-𝓟𝓸𝓻𝓴 𝓚𝓷𝓾𝓬𝓴𝓵𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓔𝓻𝓭𝓲𝓷𝓰𝓮𝓻 𝓓𝓾𝓷𝓴𝓮𝓵 𝓑𝓮𝓮𝓻 🍺 @ Ruby Tuesday Hong Kong 🌟 Ruby Tuesday.👽 十月有咩耶最重要嘅節日呢?呵呵,大家一定有唔同答案,對大媽黎講,十月就梗係慶祝德國啤酒節啦,又多個藉口約埋三五知己暢飲暢敘啦!🥳 而Ruby Tuesday 特設 #露比啤酒節 優惠,依家開始去各分店可以優惠價 HKD 188,就可以享用慢煮迷你經典德國脆豬手,同埋”Erdinger Dunkel”小麥黑啤酒一支啦!香脆豬手絕對係香濃麥味啤酒嘅最好拍檔絕配呀!🤤😬✌️.🎁 官方FB專頁仲起優惠期內做緊活動,參加活動可以有機會獲贈限量版禮品一款哦!大家記得上 #RubyTuesday 嘅FB專頁去了解活動詳情,CLS,留言 「露比啤酒節」參加活動啦!🎉.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂..📍 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館3樓313號舖 ☎️ +(852)3110

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂

📍 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館3樓313號舖
☎️ +(852)3110-6833
2020-10-16
$290 (Dinner)
𝓜𝓲𝓷𝓲-𝓟𝓸𝓻𝓴 𝓚𝓷𝓾𝓬𝓴𝓵𝓮
𝓔𝓻𝓭𝓲𝓷𝓰𝓮𝓻 𝓓𝓾𝓷𝓴𝓮𝓵 𝓑𝓮𝓮𝓻