.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥘 𝘼𝙡𝙡-𝙔𝙤𝙪-𝘾𝙖𝙣-𝙀𝙖𝙩 𝙃𝙤𝙩𝙥𝙤𝙩 𝙎𝙚𝙩 @ 🌟 牛大人台灣火鍋吃到飽《👽食神大媽打邊爐》.👽 大媽成日翻兜嘅「牛大人」開咗呢間新分店,即刻同區內朋友仔去試吓。呢間分店好鬼大間,坐位非常舒服。.🥬 自助區照樣係由台北直送嘅食材,淨係啲丸類同埋蔬菜類,咁多種類選擇,基本上都已經食得飽。.🥩 我哋今次照樣揀「澳洲極上和牛吃到飽」套餐,因為佢真係好抵,淨係HKD 328可以食到澳洲和牛,仲要送「澳州和牛牛丸」!.🥘 湯底方面,佢有個期間限定嘅「椒皮辣椒雞鍋」,即刻趁有機會試吓。佢冇其他辣湯底咁辣咁油,不過就好惹味,同埋啲湯算幾清,非常唔錯。.🐂 叫呢個套餐,重點當然係食「澳洲和牛M5牛肩卷」,講真真係好優質,冇筋,同埋唔係切到薄到透光偷工減料,大塊有肉味。仲有好多其他優質部位選擇。.🍡 最鍾意佢有好多台灣美食選擇,例如:順德鯪魚球、台式蝦餃、豐原排骨酥、台灣鯛魚片、澎湖花枝漿,尤其麻吉燒好好味。唔會淨係打邊爐咁悶,呢啲小食全部都好好味。.🍋 佢仲做緊推廣,只要關注佢FB或者IG,就可以有一杯「鴨屎香檸檬茶」。超級好味,尤
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

澳州和牛牛丸

🍋 佢仲做緊推廣,只要關注佢FB或者IG,就可以有一杯「鴨屎香檸檬茶」。超級好味,尤其是打邊爐,一路飲嘅時候可以消濟。

鴨屎香檸檬茶

🌟 甜品可以選擇雪糕或者「台中仙草凍」,我哋揀咗後者,好鬼爽皮,畫上完美嘅結尾。真係好鬼抵,大家有機會記得約朋友仔嚟打邊爐喇!

台中仙草凍

📍 將軍澳唐賢街9號Popcorn 2樓PopFood 3號舖
☎️ +(852)3953-9240
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
$361 (Dinner)
澳州和牛牛丸
鴨屎香檸檬茶