2022-05-03
味道😋😋😋🌗環境😋😋😋😋服務😋😋😋😋衛生😋😋😋😋抵食😋😋😋😋今日又落雨,又凍凍地!最岩打邊爐啦,我地一行4人搵左間放題火鍋黎食!一去到門口就已經見到Anson lo 棟左係到😍😍 @ansonlht 要同佢瘋狂打卡😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍佢有4個唔同set,我地揀左$298 嘅set,食物種類多d,因為有2個百幾蚊嘅野食食物種類少d,當要只係過下口癮,唔需要話唔同款肉類就緊係揀百幾蚊個set啦啦!佢有7款湯底可以揀,如果想鴛鴦湯就加$50,我地揀左壽喜燒湯底,佢每人都會跟隻蛋嘅!上開始佢會上左個肉盤先,放得好精緻,打卡一流!牛肉唔差,但海鮮就麻麻地,叫左1次就冇落單了。另外,壽起燒湯底太甜,甜到食咩都係得個甜字。。可能係我口味問題啦。。。🤣最後佢會有甜品送,次次唔同,今次係朱古力卷蛋同Tiramisu,但個Tiramisu好似普通嘅蛋糕咁,唔講係唔會知Tiramisu🤣整體黎講,質素還可,不過如果我再返黎食嘅話我諗我都係揀返百幾蚊就算,因為我食量細,2小時任食,我食左9個字都已經飽,我地 fd可以食到尾。。。
環境😋😋😋😋
服務😋😋😋😋
衛生😋😋😋😋
抵食😋😋😋😋
牛肉唔差,但海鮮就麻麻地,叫左1次就冇落單了。