2024-05-19 1321 views
食完之後忍唔住要留食評,因為真係完全唔明點解咁多人排隊!睇menu見到三色煎餃啲味好似幾特別就叫啦,點知三隻味基本上都差唔多,一食落口勁失望!重要啲姐姐嘅態度勁差,入座嘅時候話煎餃要等20分鐘,點知最後等咗40分鐘都仲未嚟,問個姐姐點解等咗40分鐘都仲未到嘅時候佢仲要串返我話「冇耐性等就走啦」… 啲餃子雖然係大隻,但啲餡料唔係太特別,朋友叫咗芹菜豬肉餃,我試咗一舊同我啲三色煎餃入面嘅餡嘅味都係差唔多,因為全部都好鹹!同埋真係食得出好重味精,食完之後要飲三杯水雖然佢嘅性價比真係高,大件得來價錢都合理,但要將呢啲錢俾咁嘅食物質素同埋服務態度就真係唔OK囉老實講,咁嘅價錢我都係食返八方雲集算了

老實講,咁嘅價錢我都係食返八方雲集算了