其實呢間都食過好幾次,呢一次係食物種類最少既一次,生蠔都係最小型既一次,連螺都係有沙架,蟹腳唔知係咪浸咸水存放地超咸⋯最好食係豆腐花⋯甜品還可,keep到水準(可能因為係買既貨,唔駛餐廳自己做)。河粉都好食,係個清湯底都偏咸咗d,不過在無咩野好食之下,呢一碗河粉已經屬於佳品⋯我推介大家試下個魚蛋,食一口就會諗起20年前返大陸坐長途車時,在中途休息站食既魚蛋,怪味,我都好耐無食過呢個味,我媽都係食半粒就唔食啦⋯火雞真係唔知係咪擺咗幾日,乾到用鋼牙都會覺得難咬開(雖然我係真牙)刺身都係得啖笑,我揀爭鮮都會覺得仲新鮮⋯雞軟骨串都好似隔夜翻熱咁⋯服務員態度好既,但明顯人手不足(仲要未滿場)人頭優惠後大約$600一位,但這一餐係$300都不值⋯唉⋯諗住方便就腳揀返將軍澳食⋯食咗咁多次,越做越差⋯經過埋今晚,可以列入黑名單嚕⋯

刺身都係得啖笑,我揀爭鮮都會覺得仲新鮮⋯

雞軟骨串都好似隔夜翻熱咁⋯

服務員態度好既,但明顯人手不足(仲要未滿場)

人頭優惠後大約$600一位,但這一餐係$300都不值⋯

2022-12-28
$600 (Dinner)
Celebration
Christmas