2008-05-19 4 views
由於方便泊車既緣故, 所以再黎時代廣場搵食想食泰國菜, 心泰同藍納泰之間選擇左前者7時去到, 無訂枱, 知客話要8點半交位, 有成個半鐘, 無所謂啦環境簡潔, 無咩特別裝飾, 去過廁所都好乾淨坐低一陣就點菜, 不夠10分鐘就有野食了冬蔭公湯: 有兩隻大蝦, 味道好夠酸, 但對我呢d嗜辣既人就唔夠辣, 不過整體都算好味8分蝦醬豬肉炒飯: 炒得夠咸既炒飯, 唔係好食到豬肉, 不過d飯都炒到一粒粒, 算ok啦7分馬沙文咖哩牛腩: 咖哩既味道不錯, 牛腩大部分都好"林", 但就有幾舊比較"鞋"7分香蘭葉包雞: 香茅味好正, 雞肉好滑, 配一個甜甜地既燒汁, 不過我覺得原汁原味更好食呢!8.5分
由於方便泊車既緣故, 所以再黎時代廣場搵食
想食泰國菜, 心泰同藍納泰之間選擇左前者

環境簡潔, 無咩特別裝飾, 去過廁所都好乾淨
坐低一陣就點菜, 不夠10分鐘就有野食了

8分

7分

7分

8.5分
$130 (Dinner)
  • 香蘭葉包雞
  • 冬蔭公湯