2023-10-11 54 views
農家走地雞飯🐓$74肉質比較實淨,有咬口,唔‘鞋’,但唔會話好冧咁,亦都唔係滑嘅雞,但連雞皮一齊食,雞味🐔好出,好有雞味,而且雞肉份量唔少,仲搭咗d雞肝同雞腎,十分足料👍🏻👍🏻涼拌野生泡椒魚皮🐟 跟餐加$19最初仲擔心泡椒會好辣,但食開BB辣嘅我都總算食到,辣到大約係小辣🌶,魚皮分量十足,冇其他配料墊底,而且非常爽口,凍凍地,十分開胃🤩喇沙雞絲 扎肉 魚蛋 配油麵 $68喇沙湯底好濃郁,都算係比較辣,但好足料,除咗上面三個餸之外,仲有索晒湯嘅豆腐卜!蒜香雞軟骨🧄 套餐加$21新鮮炸起,炸到金黃色啱啱好,感覺椒鹽多個似蒜香,不過都好好味☺️另外值得一提係每個套餐都跟咗一碟油菜,(雞飯又有菜心墊底,勁多菜😂)同埋一碗雞湯,所以食晒成個餐都真係幾飽!同埋店員都好好人,值得一讚!想食有雞味嘅雞,記得去食下佢哋嘅農家走地雞
農家走地雞飯🐓$74
涼拌野生泡椒魚皮🐟 跟餐加$19