2015-09-07
小 女 子 鐘 意 四 處 尋 覓 美 食當 我 發 現 有 新 奇 又 好 食 既 美 食 ,無 辦 法 會 逃 過 我 既 魔 掌 哈 哈 哈 哈 ...一 大 塊 Pizza 就 食 得 多,好 似 甜 筒 既 Pizza 你 又 食 過 味 ?雖 然 店 鋪 位 置 偏 僻,但 我 系 吾 會 放 棄 每 一 個 品 嚐 美 食 既 機 會 店 內 較 為 細 小,只 供 外 賣Pizza 款 式 好 多 ,真 系 花 多 眼 亂 最 後 揀 左 千 島 醬 鮮 魷 and 蘑 菇 蟹 肉外 型 好 特 別,拎 住 黎 大 大 啖 咬 都 吾 會 失 儀 態 但 味 道 就 一 般 啦 皮 太 過 厚 and 過 於 煙 韌配 料 方 面 除 左 頭 頂 有 一 粒 主 要 食 材 外,裡 面 只 系 滿 滿 既 什 菜感 覺 已 經 即 刻 吾 同 哂 下 ?似 食 麵 包 多 過 Pizza 喎 ~~~~~~另 外,叫 多 客 蜜 糖 炸 雞回 家 一 看 原 來 蜜 糖 系 分 開 放 置 的,理 解 到 這 個 做 法 可 保 留 炸 雞 既 質 感。但 因 為 蜜
哈 哈 哈 哈 ...
店 內 較 為 細 小,只 供 外 賣
Pizza 款 式 好 多 ,真 系 花 多 眼 亂
最 後 揀 左 千 島 醬 鮮 魷 and 蘑 菇 蟹 肉 外 型 好 特 別,拎 住 黎 大 大 啖 咬 都 吾 會 失 儀 態 但 味 道 就 一 般 啦
皮 太 過 厚 and 過 於 煙 韌
裡 面 只 系 滿 滿 既 什 菜
感 覺 已 經 即 刻 吾 同 哂
下 ?似 食 麵 包 多 過 Pizza 喎 ~~~~~~
另 外,叫 多 客 蜜 糖 炸 雞
回 家 一 看
但 因 為 蜜 糖 「杰」身,而 且 沒 有 烹 調 過 下,直 接 將 炸 雞 點 上 蜜 糖
答 案 系 :
無 論 系 口 感 or 味 道 完 全 吾 夾、完 全 配 合 吾 到
Pizza Cone 的 確 系 小 店 吾 錯 既 Idea。
但 味 道 方 面 真 系 需 要 改 善 了