2004-03-17 4 views
宜家做緊8折,原價400蚊,折後320(未計加一),6:30去到我得o地一台,其他人多數都係7點幾先o黎。有d失望,因為餐廳環境雖然舒服,不過唔多似一間高級酒店餐廳,頭盤同甜品係自助,另外main course係七揀一,先講頭盤魚生、生蠔同蟹腳係好新鮮,而其他沙律同冷盤,似隔離食buffet個d。main course楝燴羊腿同扒爐魚,羊腿唔蘇不過肉質似牛仔肉多d,爐魚就冇咩特別,總之兩個main course係一般好少少的餐廳都食到。而甜品款式唔多,有一個木瓜釀蘆薈,好清幾特別,芒果千層酥,我食五件,入面d芒果cream好有香芒果味,好似食緊芒果雪榚,還有一個係酒店自制綠茶紅豆雪榚配紅豆,我又食三、四碟,而其他甜品都似隔離食buffet同一廚房出品。不過兩個人埋單食7百蚊,我真係覺得唔抵,去隔離間cafshop食buffet好過。
宜家做緊8折,原價400蚊,折後320(未計加一),
6:30去到我得o地一台,其他人多數都係7點幾先o黎。
頭盤同甜品係自助,另外main course係七揀一,