聽過餃里呢個名一段時間,好多中意食餃既朋友都大推原來無聲無息係筲箕灣地鐵站附近開左鋪終於有機會試下!今次試左咖哩餃同芝士栗米餃(兩款外賣都係60蚊9隻)咖哩餃好香,甜甜地,係偏清新既咖哩香味,驚喜!個底煎得幾香脆,拎到返屋企食都仲幾好味唯獨對我黎講個皮厚左少少芝士栗米餃就值7.5分~芝士咸香,但因為唔跟辣油(得辣辣地既菜莆),食到第4-5舊已經有D滯如果有好食既辣油配,成件事一定昇華好多總括黎講,味道唔錯,會返轉頭食~但唔知係咪價位係呢區黎講算貴,仲要開左幾個月都無聲無息咁眼見就唔多人幫襯~果日連埋我得三個客等緊外賣最後講埋收銀店員服務態度差到...明白做餐飲業又企又熱,都唔預店員要笑面迎人問題係佢唔想做到.連同客基本溝通都完全欠缺首先打電話去外賣果陣,佢冇俾單號落到去好有禮貌同佢講叫左野食,想俾錢佢黑口黑面粒聲唔出遞部八達通機出黎,冇覆單,冇問我食乜,冇講幾錢(可能果個時段咁岩得我一個打電話?但覆一覆有咁難咩?)之後佢又唔出聲就遞左袋外賣出黎放係張枱度當時我同另一個男客人都企係度等緊,同佢你眼望我眼要我問多句,係咪我咖?佢先黑口黑面話"係"個客員由頭到尾,對單,講價錢,叫人拎~都好似
聽過餃里呢個名一段時間,好多中意食餃既朋友都大推
原來無聲無息係筲箕灣地鐵站附近開左鋪
終於有機會試下!

今次試左咖哩餃同芝士栗米餃(兩款外賣都係60蚊9隻)
咖哩餃好香,甜甜地,係偏清新既咖哩香味,驚喜!

個底煎得幾香脆,拎到返屋企食都仲幾好味
唯獨對我黎講個皮厚左少少

芝士栗米餃就值7.5分~
如果有好食既辣油配,成件事一定昇華好多

總括黎講,味道唔錯,會返轉頭食~
但唔知係咪價位係呢區黎講算貴,仲要開左幾個月都無聲無息咁
眼見就唔多人幫襯~果日連埋我得三個客等緊外賣

最後講埋收銀店員服務態度差到...
明白做餐飲業又企又熱,都唔預店員要笑面迎人
問題係佢唔想做到.連同客基本溝通都完全欠缺
首先打電話去外賣果陣,佢冇俾單號
落到去好有禮貌同佢講叫左野食,想俾錢

(可能果個時段咁岩得我一個打電話?但覆一覆有咁難咩?)

之後佢又唔出聲就遞左袋外賣出黎放係張枱度
當時我同另一個男客人都企係度等緊,同佢你眼望我眼
要我問多句,係咪我咖?佢先黑口黑面話"係"

個客員由頭到尾,對單,講價錢,叫人拎~都好似溝通不能咁
乜都靠估
問多一句好似你阻佢時間咁
建議換左個人佢,生意可能會更好

至於點解我仲俾好評,因為我好想對間鋪頭公平點 T_T
唔想因為店員既冷漠同溝通問題就寫到間鋪好差~
2024-11-17
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$60 (Tea)
  • 咖哩餃