2023-12-28 982 views
雖然店舖位置較偏僻,但真係值得一試!首先係價錢方面,性價比極高!真心對比起外面嘅餐廳,呢間餐廳D野食真係好平!今次去試左D新野!😚有麻醬拌麵、招牌蒸餃、白菜豬肉水餃、燻魚如果去呢間店舖,一定要試吓佢地嘅手工水餃!餃子皮煙韌,而且仲好足料!有次仲見到老闆娘坐係到包餃子!真係人手製作!D水餃仲要係大大隻!食落鮮甜多汁!麻醬拌麵酸酸甜甜,認真開胃!自己另外都叫多左一杯熱嘅洛神花茶,冬天飲落真係成個人都暖笠笠!🥳至於燻魚就係老闆娘推介嘅,自己本身好少會係外面食魚,因為有骨,食落比較麻煩,但呢個燻魚食落完全無骨,仲要炸到好酥脆,再配埋表面酸酸甜甜嘅醬汁,真係開胃又好食!不過好可惜,自己本身唔係住黃大仙,好難得先食到一次!老闆娘成日都好熱情推介D招牌菜比我,所以自己每次去親黃大仙,都必定會幫襯呢間小店!🤤🤤
雖然店舖位置較偏僻,但真係值得一試!

今次去試左D新野!😚
有麻醬拌麵、招牌蒸餃、白菜豬肉水餃、燻魚
D水餃仲要係大大隻!食落鮮甜多汁!

麻醬拌麵酸酸甜甜,認真開胃!

燻魚
白菜豬肉水餃