今日公司放lunch第一次試呢間餐廳,相比附近餐廳佢特別多空位,我哋三個人入去,個戴眼鏡男經理已經黑口黑面咁,帶咗我哋坐走廊中間位置勁差嘅枱仔(明明周圍係吉檯). 我哋禮貌地問佢可唔可以坐另一張附近嘅三人枱面,佢突然癲咗咁好惡話我有枱客9個人呀!我哋話你冷靜啲先無人話要坐你啲大枱,我哋要另一張三人枱啫,佢先好唔順氣咁比另一張枱我哋。都唔知佢做乜。食物就叫咗2個$198餐和1個$158餐,有parma ham, 牛面肉意粉,tiramisu. 食物不過不失而呢個價錢亦唔會有特別高要求。主要係職員態度問題,不會有下次,亦明白點解其他餐廳爆晒得佢有位。

2024-02-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$250 (Lunch)