當日陪先生去左玩滑浪,Package上有張$100劵,所以揀左間平時覺得貴既餐廳去試下😆😆!當日落住毛毛細雨,餐廳喺平台既中間.. 完全冇瓦遮頭.. 去到餐廳門口,點知冇位!仲要行到老遠一處都係冇瓦遮頭既地方排隊... 如果落大雨既話,我地真係唔會排!! 入到餐廳,就見到好靚好sharp既餐牌😆!令到我好想好想叫佢地個招牌飲品!濟洲柑橘乳酪!🍊價錢雖然係幾貴,但上到枱真係超級打卡able!! 飲落去仲好fresh! 初初以為個柑入面既肉全部都用左落去乳酪入面!但其實入面仲係滿滿既果肉😂!飲完之後就食埋d果肉!好甜好多汁!!😋😋呢個紫蘇飯都好好食!黑毛豬調味做得好好!不過個飯真係太少😂 應該小朋友都可以食得晒!!呢個價錢今份量咁少,太貴了🤐呢個飯卷都係招牌!好多蟹肉!原來蟹肉同明太子呢個組合都幾夾!! 呢個價錢就合理d! 打卡送的飲品!冇乜特別!總括黎講,餐廳內環境幾好,好岩文青去打卡!食物飲品都有水準!但以食物份量黎講,價錢真係偏貴。如果冇劵既話,呢餐要$323.. 仲要有杯飲品係送既。但其實我地都唔算好飽。如果大食既,就真係完全唔夠!所以短期內都唔會再去。

濟洲柑橘乳酪

燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯

明太子蟹肉飯卷

初夏青柑柚子梳打

打卡送的飲品!冇乜特別!

2024-06-09
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
濟洲柑橘乳酪
燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯