2022-06-08 140 views
如果買飯團加飲品,全單有85折,不過我唔中意飲甜野,加上本身係衝住飯團而嚟,結果只買左個招牌飯團。新宿燒汁牛扒飯團 $38飯團即叫即卷,非常辣手,如果冬天食應該會好正,但當日氣溫30度,係條街度食都幾攞命😂。飯團Size唔細,如果拆番開,應該都有大半碗飯。本身以為係白米飯,打開先知原來係紅米,仲要係糯米添😯,好飽肚。糯米好有口感,粒粒分明😋;餡料豐富,除左牛肉外,仲有肉鬆、熟椰菜絲、炒菇、沙律汁,幾樣野配合得好好,食落唔會乾淨淨,好好味🤤。牛肉出乎預料嘅軟淋,雖然無乜牛味,但呢個價錢可以接受。本身想切開個飯團影張靚相,但職員告知無切開服務,但食評D相明明切開哂….唔通食客自備刀仔?! 🤔溫馨一提,如果想同朋友share飯團,請自備刀仔。

新宿燒汁牛扒飯團 $38
新宿燒汁牛扒飯團

飯團Size唔細,如果拆番開,應該都有大半碗飯。

2022-06-03
Type of Meal