2022-12-25
荔枝角除左工業大廈之外 仲有好多鮮為人知既好西😋 經過搵野食就比門口slogan 吸引左 見到「食飯唔好同我講減肥」就二話不說入左去😙串串咀 一人套餐 8串 $48串串可以揀藤椒味同紅油麻辣味 食物種類多 可以根據個人口味選擇🙌🏻 我揀左水魷魚 牛柏葉 鴨舌 牛肚 薯仔 萵荀 風琴串 素毛肚 藤椒味🤩 藤椒味食落唔辣 帶麻 幾香口 串串食前最好將食物浸泡係醬汁入面 更加入味 額外仲跟左一包辣椒油同辣粉 中意食辣必加!個人就最中意風琴串 索哂湯汁 仲有牛柏葉口感爽彈 牛肚有嚼口 一串串咁食特別有風味 🔥 香辣雞煲飯 $48最特別就係雞煲同飯都係用罐頭裝 即開即食 開個時仲熱辣辣🥰 雞煲份量適中 味道鹹香惹味 麻麻辣辣 肉質唔柴 唔算太辣 唔食得辣都可以放心食 啲汁用黎配飯食一流~價錢親民 快靚正 兩個人食都夠哂飽
串串咀 一人套餐 8串 $48
香辣雞煲飯 $48