2024-04-08
味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢: 💰💰💰💰抵食指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️餐廳空間好大 而且餐廳設有大量卡位 唔洗感覺好似同人搭枱👍🏻 自助區道路闊落,自助拎野食個陣唔洗同人逼餐廳飲品係自助式,選擇真係花多眼亂 啤酒🍺、大人小朋友都啱嘅維他奶🥛 檸檬茶 汽水🥤橙汁🧃健康之選就有各類型嘅無糖茶🍵自助食物方面 有凍食嘅蝦🦐同蜆,中華沙律。而熱食就有兩款吉列 餃子同章魚燒 而且仲有四款熟食:蘿蔔煮牛肉 酸菜魚 娃娃菜 花生炆豬手👍🏻👍🏻個人強力推介豬手🫶🏻炆豬手已經炆到個味道非常之濃郁,而且煮到好淋,入口即溶!刺身好味又多選擇 三文魚🍣 油甘魚 希靈魚 赤蝦🦐甜蝦 同帶子🫶🏻🫶🏻 刺身帶啲鮮甜味,點少少豉油同wasabi 徹底將刺身鮮味昇華一個層次壽司及手卷壽司選擇亦都非常之多,又有唔同嘅卷物,三文魚腩,芝士鰻魚玉子,芝士軟殼蟹卷,原條鰻魚壽司,熟蝦壽司,腐皮艦,海膽手卷,每件壽司各具特色,而且每件壽司都好迷你,可以一啖入口,唔會令到食客好快有飽肚感,每款壽司都可以試試😋😋👍🏻熟食及炸物 牛舌,燒鰻魚,燒比目魚,蒜蓉粉絲蒸扇貝🌶️,羊鞍,清酒煮蜆,乳鴿,同埋壽喜燒,所有熟食都非常好食,特別推介壽喜燒,因為佢個湯
味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢: 💰💰💰💰
抵食指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
熟食及炸物 牛舌,燒鰻魚,燒比目魚,蒜蓉粉絲蒸扇貝🌶️,羊鞍,清酒煮蜆,乳鴿,同埋壽喜燒,所有熟食都非常好食,特別推介壽喜燒,因為佢個湯底非常濃郁,燒鰻魚亦都不容忽視每一嚿都充滿濃濃嘅醬汁,每一啖食落去都係幸福!