2022-10-04
我哋好鍾意食漢堡包,見到已NFT「無聊猿」主題既漢堡包店, 一定要入嚟食嘢,我哋比店外的猿吸引了,一定要打卡,除咗門口仲有好多打卡位,邊打卡邊等就岩岩好啦!我地order左兩款美味套餐🐤鴨肝漢堡🍔 $151Burger肉汁豐富,成塊鵝肝係裡面,口感細滑,一口兩種感覺,好正!🐔雞肉田園沙律🥗 另加$33.0新鮮的沙律菜,配上黑醋汁,雞肉肉汁Juice🥤雪碧🧀無聊園火炙芝士熱狗🌭 $77熱辣辣嘅芝士入口即溶,整個熱狗味道好夾!🥨扭紋薯條 🍟另加$18.0芝士溶在薯條上,薯條脆卜卜,滋味無窮🥤芬達Bored Garden地址:中環威靈頓街71號#burger #hotdog #NFT #food #foodporn #instafood #yummy #foodie #delicious #hkblogger #hkinfluencer #hkinfluen_space #ifshk #hkfoodie #hkfood #hkkol #kol #blogger #central #hongkong
我地order左兩款美味套餐
🐤鴨肝漢堡🍔 $151
🐔雞肉田園沙律🥗 另加$33.0
新鮮的沙律菜,配上黑醋汁,雞肉肉汁Juice
🥤雪碧
🧀無聊園火炙芝士熱狗🌭 $77
熱辣辣嘅芝士入口即溶,整個熱狗味道好夾!
🥨扭紋薯條 🍟另加$18.0
芝士溶在薯條上,薯條脆卜卜,滋味無窮
🥤芬達
地址:中環威靈頓街71號