2024-07-14
今次1:30兩點入座,食唔到下午茶食午餐午餐雖然冇下午茶咁抵但係都好貼地嘅價錢!下次會嗌70幾蚊嘅牛肉麵今次金錢肚 只係得兩件咋,牛筋就好似多少少,不過呢牛肉如果多一兩件就正🥳🥳今次男朋友食咗好大嘅早餐唔係太肚餓,所以我哋嗌一個鍋同埋小食share,不過最後可能唔會太飽,因為個鍋食落唔係真係咁大,底下係好多蔬菜有應該兩三片牛肉,不過食落去因為體積太細,我都係鍾意食一件件嘅牛腱肉 自己下次應該會嗌返牛肉麵,見到隔籬枱牛肉麵會有三舊同埋我本身唔係咁鍾意食治癌肉 即係丸類、不過佢啲魚類的確幾出色!有兩粒芋頭貢丸,芋頭好鬼香,兩粒牛丸都爆汁應該好多油 男朋友勁鍾意!仲有兩至三件牛筋綠到最後食就啱啱好蛋餃都唔錯!有兩粒鵪鶉蛋 金不換口感好特別好味不過今次牛三寶嘅滷水豆腐酸酸地 我哋兩個都覺得,早知同侍應講🤣因為上次食都唔係呢種味道,而且煲入面嘅豆腐都唔會咁唔緊要啦有機會要食返下午茶,下午茶好正又多款😍
今次金錢肚 只係得兩件咋,牛筋就好似多少少,不過呢牛肉如果多一兩件就正🥳🥳今次男朋友食咗好大嘅早餐唔係太肚餓,所以我哋嗌一個鍋同埋小食share,不過最後可能唔會太飽,因為個鍋食落唔係真係咁大,底下係好多蔬菜 有應該兩三片牛肉,不過食落去因為體積太細,我都係鍾意食一件件嘅牛腱肉 自己下次應該會嗌返牛肉麵,見到隔籬枱牛肉麵會有三舊
同埋我本身唔係咁鍾意食治癌肉 即係丸類、不過佢啲魚類的確幾出色!有兩粒芋頭貢丸,芋頭好鬼香,兩粒牛丸都爆汁應該好多油 男朋友勁鍾意!仲有兩至三件牛筋綠到最後食就啱啱好蛋餃都唔錯!有兩粒鵪鶉蛋 金不換口感好特別好味 不過今次牛三寶嘅滷水豆腐酸酸地 我哋兩個都覺得,早知同 侍應講🤣因為上次食都唔係呢種味道,而且煲入面嘅豆腐都唔會咁唔緊要啦
有機會要食返下午茶,下午茶好正又多款😍