2022-05-05 28 views
♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡ 尖沙咀 - So Bar‎ ♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡馬來風情調酒吧呢間係蘇媽嘅姊妹分店:So Bar (係咪即係蘇爸?😂)所以餐廳後面就係蘇媽 但環境 / 食物款式種類就完全唔同呢度樓底好高 設有半outdoor位置 半outdoor 位置:呢日早嚟 覺得日頭同夜晚感覺有啲唔同枱面上嘅燈較復古Indoor 位置:牆身紅磚幾文藝嘅感覺 上面有盞好大嘅吊燈 枱面上嘅小枱燈較華麗🔹地獄雞串 $78辣中帶麻都真係幾辣 絕對感受到地獄嘅熱騰騰同一串入面有雞皮雞肉 唔同口感肉厚實而不硬愈咬 辣味愈慢慢滲出🔹土匪雞串 $78炭燒風 土匪味濃偏辣身 純辣肉質較淋身🔹 Fizz 超超超清新上面嘅泡泡🫧係烏龍茶味薑甜味 唔算非常甜5秒後 有薑回甘味用富士山杯裝住 好靚🔹So Bar Pizza $148入口脆 好似薯片咁 仲要誇誇聲🤣加埋菠蘿 肉碎 酸酸甜甜雖然有芝士 但成個pizza 唔重芝士味 較輕盈૮₍´˶• ᴥ •˶`₎ა :總評餐廳易搵 而且飲料好特別亦有播輕快外國歌 一邊chill 住食◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.📍 So Bar (尖沙咀)尖沙咀加

馬來風情調酒吧

呢間係蘇媽嘅姊妹分店:So Bar (係咪即係蘇爸?😂)
所以餐廳後面就係蘇媽

較輕盈

૮₍´˶• ᴥ •˶`₎ა :總評
餐廳易搵 而且飲料好特別
亦有播輕快外國歌 一邊chill 住食

◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.
📍 So Bar (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道10號加威中心地下

喜歡我嘅分享:請follow, like and share @elaine.eat

🔎冇頭緒:#elaineeat
🔎發掘同區美食:#ee尖沙咀