Hiring
Salary negotiable
27 days ago
2024-03-12 207 views
喺馬鞍山度,有一間平民泰國菜餐廳,環境舒適,服務又好。佢嘅菜式多樣化。首先,叫了馬拉盞炒通菜。呢道菜以馬拉盞醬炒煮嘅通菜,帶有一種獨特嘅香辣味道。每一口都讓人回味無窮,辣味配合嘅剛剛好,即使唔係辣食愛好者都可以享受到呢道美味。然後,就嚟講下泰式炒河。你可以揀雞肉作為配料。炒河以泰式醬汁炒煮,加入新鮮嘅蔬菜同雞肉,味道鮮美。河粉煮得恰到好處,每一條都飽滿彈牙。最後,就嚟講下豬肉生菜包。我哋揀咗小辣。呢個菜式係泰國嘅經典小吃之一。豬肉會經過調味,夾入新鮮嘅生菜包裡面。每一口都帶有豬肉嘅鮮美味道同生菜嘅清脆口感。加上小辣椒嘅刺激,更惹味。