2022-10-19
餐廳環境同氣氛都好好,又坐得舒服座位唔算多,大家黎之前記唔book定枱呢間係其中一間會再黎嘅餐廳,食物質數好之餘,連服務都非常好👍🏻香煎北海道刺身級帶子及蟹膏配牛油果芥未醬$168第一次發現,原來帶子➕蟹膏係可以咁perfect match,個自製牛油果芥未醬好特別,點上一齊食好刺激味蕾,呢個必試慢煮雞胸配白蘿蔔潰物及油浸茄乾沙律$88沙律菜🥗好新鮮,冇諗過慢煮雞胸可以滑得黎又唔會乾,絕對係on diet 之選麻香海鮮扁意粉$128呢個第一啖食落好有驚喜🤩麻而不辣嘅扁意粉都係第一次食,好amazing💕啱晒唔食得辣又鍾意麻嘅我❤️ 海鮮有魷魚同埋蝦,魷魚煙韌彈牙,蝦整得好香口菠蘿柚子梳打$40飲落個味道以菠蘿味🍍為主,感覺好清新碟豆花檸檬梳打$40呢杯打卡好靚,一倒落去係漸變顏色,味道酸酸甜甜,好開胃話梅菠蘿醬配窩夫及雪糕$78份量多,好抵食😍 窩夫整到外脆內軟,配埋雪糕及菠蘿醬一齊食可以解膩,好味😋
座位唔算多,大家黎之前記唔book定枱
香煎北海道刺身級帶子及蟹膏配牛油果芥未醬$168
慢煮雞胸配白蘿蔔潰物及油浸茄乾沙律$88
麻香海鮮扁意粉$128
菠蘿柚子梳打$40
飲落個味道以菠蘿味🍍為主,感覺好清新
碟豆花檸檬梳打$40
呢杯打卡好靚,一倒落去係漸變顏色,味道酸酸甜甜,好開胃
話梅菠蘿醬配窩夫及雪糕$78