2023-12-08 15 views
真係攰到要死…同妹妹行街行到腳都好似軟咗咁,終於搵到一間cafe休息下。入到去原來係有貓仔陪😍🔹Oreo曲奇雪糕窩夫🧇香脆外脆,入面裝滿咗香滑嘅Oreo曲奇雪糕🍦一口咬落去,曲奇嘅酥脆同雪糕嘅滑嫩完美結合,真係嚟個饞嘴嘅天堂🤩🔹粟米忌廉湯湯底滑溜溜嘅👅粟米粒仲好爽口!每啖湯都有淡淡嘅甜味同香濃嘅忌廉味道,暖心又滿足肚子🫦真係好適合今個天氣,舒服到冇話講🧡🔹蜜糖芥茉醬芝士煙肉牛角包🥐佢哋嘅牛角包金黃酥脆,入面夾咗蜜糖芥茉醬同香煙肉,好夠味啊‼️醬汁嘅微辣同甜味完美平衡,同芝士嘅鮮味真係好搭配!整體黎講,呢間cafe真係唔錯!加上服務態度親切,真係一個放鬆享受美食嘅好地方。下次再行街攰咗,我一定會再黎呢度!
🔹Oreo曲奇雪糕窩夫🧇
🔹粟米忌廉湯