📍佐敦𝙹𝚘𝚛𝚍𝚊𝚗❝有驚喜純素cafe🌿主食蛋糕都高質❞係少見既Vegan純素cafe! 所有野都冇蛋冇奶😍味道有驚喜地唔錯!😚同朋友一邊食一邊懷疑: 真係vegan?!😆環境好靚以花同木為主💐🪵✨不過要去另一邊counter落完order 再自己拎野食去隔離舖搵位坐 要拎住野食開閂門有少少麻煩🙈🥖越式雞肉法包及沙律🥗 $138 (4.5/5)有驚喜😋素雞肉口感同真雞冇分別! 醬汁酸酸甜甜 配酸蘿蔔😚法包超脆😛仲有碗酸甜既越式沙律🥗🍔黑松露醬大啡菇牛堡配牛油果沙律🥑 $158 (4/5)呢個都唔錯! Truffle醬好香🤤塊vegan cheese好似真芝士煙煙韌韌😲素牛扒口感似軟林林既肉扒😛只係冇左牛香味😆個包用上竹炭bagel🥯拉扯既口感但偏乾 如果用番正常鬆軟既包可能會更中意🤔因為成個碟都放滿沙律 同朋友share切burger個時好束手無策🤌🏻😦🍰𝐑𝐞𝐝 𝐕𝐞𝐥𝐯𝐞𝐭 𝐕𝐞𝐠𝐚𝐧 𝐂𝐚𝐤𝐞 $58 (4/5)香濃朱古力味🥳口感實淨似brownie 夠濕潤!💗我幾中意🤤但細件左d😆🍫𝐕𝐞𝐠𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐫𝐨𝐰𝐧𝐢𝐞 $30 (2/5)Wow勁濃苦可可味😳口感更實淨厚
📍佐敦𝙹𝚘𝚛𝚍𝚊𝚗
❝有驚喜純素cafe🌿主食蛋糕都高質❞

越式雞肉法包及沙律

🥖越式雞肉法包及沙律🥗 $138 (4.5/5)

黑松露醬大啡菇牛堡配牛油果沙律

🍔黑松露醬大啡菇牛堡配牛油果沙律🥑 $158 (4/5)

Red  Velvet  Vegan  Cake

Wow勁濃苦可可味😳口感更實淨厚身 會黏住晒上顎同喉嚨個隻😂我麻麻地…但中意濃苦可可同new york cheesecake口感既朋友好中意呢個!😛

Black  Sesame  Latte,  Pineapple  Coffee  Soda
🖤☕️𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐒𝐞𝐬𝐚𝐦𝐞 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $44 (3/5)
芝麻控既朋友想飲呢個! 我幾中意! 飲得好舒服既latte😌用上oat milk🥛撈勻底下嘅芝麻粉會濃郁好多! 如果可以再厚身d就好啦😛

🍍☕️ 𝐏𝐢𝐧𝐞𝐚𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐒𝐨𝐝𝐚 $52 (1/5)
出面好少見呢d酸甜既coffee soda所以試試 但fruity咖啡真係唔岩我口味…(加上我平時好少飲咖啡覺得好濃苦😢)

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍齋啡