2015-05-25 713 views
其實一直都覺得食日本麵總係好鹹好濃味,可能係地道日本口味,但仲係有啲吃不消今次去到黑鉄屋,完全驚喜,冇個種好鹹既感覺,但湯底絕對好味!!食左個赤兵衛,唔辣,好好味既湯底,夠味但唔會太超過。麵身我揀左一般軟硬度,朋友叫左硬啲,好似有咬口啲,下次會試下!十個好味佢有八個既漟心蛋,一咬落去忍唔住大叫好好味,入味既蛋白,蛋黃亦好流心,成件事既HIGHLIGHT!仲叫左啲小食,依個係餃子,係HOME MADE唔係機製,OK,未算有好大驚喜。日本麵黎講我會推介依間,同我口味好夾!!! 講起又好想去食添XD

赤兵衛
食左個赤兵衛,唔辣,好好味既湯底,夠味但唔會太超過。
美味流心蛋超讚!
餃子

Other Info. : 服務員十分友善,聽到我地係度討論啲麵既選擇好主動走埋黎推介。聽到我讚隻蛋又介紹佢既做法,超NICE~!!!
2015-04-21
赤兵衛
美味流心蛋超讚!