2018-12-10 80 views
今日去荃灣探個朋友,順便去寵物店買野比隻狗,就係大壩街見到好間好似新開嘅西餐廳,見入面幾多人又幾chill,就膽粗粗入咗去。間餐廳基本上full左,好彩我攞到個corner位。佢有牛扒餐同埋海鮮餐,牛扒餐好似588定598 ,但係我想試吓佢嘅生蠔所以就揀咗海鮮餐。啲海鮮食落都幾有驚喜,生蠔味道幾鮮,隻龍蝦感覺亦都唔係好急凍,而其他貝殼類海鮮質素都唔錯。仲有佢個西班牙海鮮飯,味道呢有小小酸酸地,同出面嗰啲嘅味道有小小唔同,但係呢成個感覺又幾平衡喎,有啲驚喜。雖然我對荃灣呢區唔係好熟,但誤打誤撞之下入咗間整體感覺幾chill ge 餐廳,有小小驚喜。

2018-11-21
$300 (Dinner)
  • 海鮮拼盤