2023-04-22 283 views
燒海鮮放題為主打的餐廳,餐廳裝修簡潔明亮,用餐環境舒適,服務員態度友善。晚餐選擇了燒海鮮放題,菜單上有安格斯牛肉、花甲、大連蚌、大頭蝦、脆肉鯇、青口、生蠔、龍蝦等海鮮選擇,多種口味任君選擇。品嚐海鮮的過程讓人食指大開,每樣菜品都味道鮮美,特別是大連蚌和花甲,入口即化,令人回味無窮。而且生蠔新鮮,鮮甜爽口,龍蝦肉質鮮嫩彈牙,大頭蝦則是鮮甜爽脆。除了海鮮,餐廳的脆肉鯇也十分出色,香脆可口,口感絕佳。食物煮法好多元化,好啱啱啱嘅口感。仲有啲小食,我最鍾意嘅係啲炸洋蔥,炸到好鬆脆好香口。由於係放題,所以可以盡情食,唔洗擔心食唔夠。不過要小心啲食物係好易食膩,最好唔好一次過食太多同種類嘅食物,咁樣會令你失去食慾。

2023-04-09
$240 (Dinner)
  • 大頭蝦
  • 燒烤生蠔