2024-10-02 472 views
見到人哋社交媒體網站介意呢間野,好似好得意去玩下。先講環境,入面好大啊,但其實唔係特別靚,啲歌係好舊嘅韓文歌。啲人講到好平,但其實都係語言藝術,好多都係$35+,一個公仔麵黎講幾貴,都唔緊要啦佢有配料,但就唔係網上面講到咁多,都係泡菜、芽菜、芝士、年糕同炸魚蛋。個泡菜都唔知放左幾耐,有陣怪味。不過佢都仲有得自己買午餐肉、海帶、芝士嗰啲囉。但最慘嘅係唔好食,可能自己都會煮都好過佢😂。最後就係服務,佢好好仲有得俾你買野飲架,不過咁啱碰著黑野飲機有格壞左出唔到野飲,但錢就俾左,搵哂成間鋪得唱錢機嗰到寫左兩個電話號碼。咁我就whatsapp佢同佢講左個情況,對方就0覆。你唔refund都算嗰小小錢,完全唔覆真係覺得好無禮貌,服務質素好差。奉勸大家睇路,呢個價去食個茶記可能仲好。

奉勸大家睇路,呢個價去食個茶記可能仲好。