2022-12-12
高性價比二人餐 款式甚多~~~媽咪打牌唔得閒煮飯,我同家姐就嚟中環海旁呢邊外賣返個二人特攻炸雞盒分享。🐥~~~呢個餐好抵食。首先可以揀選有骨定係無骨炸雞,個人就特別中意連骨嘅肉。多款口味任君選擇,蜂蜜焦糖🍯食落甜甜蜜蜜,又帶有微微鹹香,非常高質。~~~跟住就揀兩個小食,兩個飯,仲有兩個飲品。小食方面我地揀咗魚糕串、牛油粟米,澱粉類就選擇咗泡菜豬肉飯同辣炒年糕。配搭芒果soda同蘆薈樂,整個餐廳豐富非常,小食主食炸雞飲品,全部都有齊。~~~魚糕串簡單以韓式醬油調味,已是彈牙美味。牛油粟米香甜濃牛油香氣,返屋企之後撈入泡菜豬肉飯一齊食,覺得好夾。辣炒年糕就係韓國🇰🇷經典小食,粗身大條嘅軟糯年糕,令人忍不住吃完一條又一條。~~~另外,佢地最近仲推出咗足球⚽爆肌男神日曆📆同男神卡等等比大家邊食炸雞邊欣賞正野😁,非常貼心。店鋪隔離嘅人形紙牌更係very eye catching,有興趣打卡嘅愛肌姐妹們記得唔好放過😂😂。~~~CHIMAC (天星碼頭) (中環)中環天星碼頭7號碼頭上層D及E號舖
~~~
CHIMAC (天星碼頭) (中環)
中環天星碼頭7號碼頭上層D及E號舖