天氣涼涼地,最岩去打邊爐!成日都見到牛摩嘅分店,今次終於同fd一齊食到😆我地係平日夜晚6:30黎食,唔洗點排,好快就入得!呢間分店都算大間,乾淨!有大枱可以坐,坐落舒服,唔驚無位放食物👍🏻我幾鐘意呢種日式火鍋,夠抵食🤤今次叫左上品牛肌腹自助放題,包括任食上品牛肌腹、豚肉、雞肉、溫泉蛋、牛摩飯、溫泉蛋牛摩飯同埋自助區嘅各種野食野飲,真係超值嘅選擇👍🏻 湯式底都有好多選擇,我地揀左一個係關東風壽喜燒,一個博多美人骨膠原啫喱雞白湯。個雞白湯好得意,湯底夠濃同養生👍🏻一開始叫左幾碟肉,我最鐘意係牛肉!牛肌腹切得岩岩好,脂肪分佈夠均勻!煮熟之後都保持住肉質嘅鮮嫩,夠牛味👍🏻配埋自己調嘅醬汁好好味,食左好多碟🤤 除咗牛肉,仲有豚肉同雞肉都唔錯!豚肉嘅肉質鮮嫩,雞肉切成一條條,方便入口👍🏻牛摩嘅自助放題區好吸引,有唔少選擇😍有菜、丸、菇、豆腐、麵、壽司、甜品同野飲揀!啲菜都新鮮,岩晒想食得健康啲嘅人👍🏻養生嘅我地一開始就淥左好多菜食,無咁易肥🤪我幾鐘意牛摩有好多野飲揀,例如汽水、果汁、茶等等,仲有沙冰機同咖啡機可以斟🥹臨走前食埋個雪糕,大滿足💯

牛摩嘅自助放題區好吸引,有唔少選擇😍有菜、丸、菇、豆腐、麵、壽司甜品同野飲揀!啲菜都新鮮,岩晒想食得健康啲嘅人👍🏻養生嘅我地一開始就淥左好多菜食,無咁易肥🤪

臨走前食埋個雪糕,大滿足💯
冷盆
沙冰