2022-05-21 602 views
約左舊同事去大角咀晚飯聚舊,門口裝修雅致,吸引左我地入去~店內環境整潔,光線充足,而且有bar檯,第一時間要求坐bar檯,可以近距離睇下師傅既手勢🤭首先點了螢光魷魚小食,隻隻都好飽滿,原來師傅話正值當造,唔怪得咁肥美👍再黎師傅推介既幾款刺身(深海池魚、牡丹蝦、活赤貝、拖羅),未上碟前已經見到師傅好認真製作,作為食客真係賞心悅目😍😍除左賣相吸引,入口都冇令人失望,幾款刺身都好新鮮,尤其拖羅入口即溶,係幸福既感覺呀~食完刺身,單點了6款壽司,包括皮剝魚、火炙鮫鰈魚、蟹肉蟹膏軍艦、海膽、吞拿魚腦天、火炙大拖羅。吞拿魚腦天係師傅推介,原來一條吞拿魚只得兩片左右,相當矜貴,筋少脂肪多,口感軟滑呢😯👏👏其實已經好飽,但見到有時令生蠔,又忍唔住點左 😅😆😆今餐真係大滿足 🥰
約左舊同事去大角咀晚飯聚舊,門口裝修雅致,吸引左我地入去~

其實已經好飽,但見到有時令生蠔,又忍唔住點左 😅😆😆
今餐真係大滿足 🥰
螢光魷魚小食
刺身(深海池魚、牡丹蝦、活赤貝、拖羅)
皮剝魚壽司
火炙鮫鰈魚背壽司
蟹肉蟹膏軍艦
海膽壽司
吞拿魚腦天壽司
兵庫縣赤穗(侍)
2022-05-21
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
$500 (Dinner)
螢光魷魚小食
刺身(深海池魚、牡丹蝦、活赤貝、拖羅)
皮剝魚壽司
火炙鮫鰈魚背壽司
蟹肉蟹膏軍艦
海膽壽司
吞拿魚腦天壽司
兵庫縣赤穗(侍)
  • 吞拿魚腦天,火炙大拖羅紫菜壽司,時令刺身,螢光魷魚小食