2024-01-18
🧑🏫性價比:🟢🟢🟢🟢⚫🧭美食體驗:高水準新派餐廳,乜都有得食,而且又真係好食。價錢較高。📸打咭體驗:好多食物都係上碟方面好有心思。pizza、吉列牛都好好影。裝內裝修好有特色。呢一間好似係新鋪,由以前比較細間又成日排隊既隔離街舊鋪搬過黎。地方幾大,坐得幾舒服。夜少少就好多人下,顯然係同區比較出名的餐廳了🧑🍳服務:好勤力咁幫手換餐具,非常好🍳食物搭配:佢地的食物都係改啲長到記唔住既名,我懶得影佢地個菜單番黎打番菜名喇。成個餐最好食係蟹肉意粉,料足又好味,調味做得好好。吉列牛都好好食,高水平。軟殼蟹pizza都好正。好似叫左咁多野無乜邊樣係唔好食咁。有一個疑惑,係如果叫雞翼既話,微辣的原味只有5隻,但叫兩種特別口味係會有7隻,諗唔明。最後叫左原味,都好好食。我叫的野飲係豆腐雪糕咖啡,嗯......正常吧。成餐叫左3杯野飲,無邊杯話真係好好飲,下次黎食既話可以考慮唔叫野飲,單係食野就算,野飲消費都高,杯杯50~60的。
📸打咭體驗:好多食物都係上碟方面好有心思。
地方幾大,坐得幾舒服。
夜少少就好多人下,顯然係同區比較出名的餐廳了
🧑🍳服務:好勤力咁幫手換餐具,非常好
成個餐最好食係蟹肉意粉,料足又好味,調味做得好好。