2022-06-05
近期我至喜愛嘅漢堡店🍔Winner Burger 除咗因為足料好味 仲好抵食tim😌而且喺太子地鐵站過去 只需要2分鐘路程 地點勁方便 ▪️WB手打牛王漢堡呢度嘅burger都係即叫即整 所以到手時絕對熱辣辣🔥麵包烘得好鬆軟 除咗漢堡扒之外 仲有蕃茄/煎流心蛋/芝士片/生菜 好足料👍🏻牛肉牛味濃郁 肉質唔會鬆散又夠厚 我哋仲加咗菠蘿 無論口感同味道都超級夾🍍▫️WB手打豬妞漢堡估唔到豬肉同牛肉都一樣咁juicy😍好大驚喜 採用黑毛豬 所以特別香 仲有蛋嘅流心程度爆燈 試下幻想juicy嘅肉汁加埋蛋汁係咩效果🤤而醬汁都係店舖秘製嘅 唔使成日都係茄汁或者沙律醬咁悶▪️薯格▫️洋蔥圈+$18升級套餐 就有埋小食同飲品🥤薯茄同洋蔥圈都炸得好香脆 啱晒鐘意食炸野嘅我🤭雖然係小食但係份量一啲都唔少 每份都有十幾件暫時喺呢間小店仲未搵到缺點 食物好食 裝修有特色 連包裝都好有心思💕掂!
▪️WB手打牛王漢堡
▫️WB手打豬妞漢堡