2021-11-30 237 views
Pica pica係其中一間我最愛既西班牙菜,今次要介紹下我既favorite♥️ Fideuà係麵版既paella,短幼麵火候較難控制,係香港都唔多地方食到🥲呢度既fideuà乾身得黎好濃味,亦吸滿盤内海鮮既精華,食慣左paella的話一定要跟麵控試一試🤤圖中分別係伊伯利牙火腿同魷魚croquettes,炸得香口但入面保持軟綿綿口感,俾杯啤酒我可以不停食落去🥰呢度既basque burnt cheesecake每一啖充滿藍芝士香氣,燒熱左之後芝士香味更濃,亦有旁邊既紅莓sorbet解膩,唔鍾意甜品既我都忍唔住成日回訪!

Fideuà

Croquettes