2021-11-08 17 views
仲記得之前喺銅鑼灣食嘢,周街都係嘢食!有好多唔同嘅茶餐廳,小菜館,糖水店,好多嘢都有得食!今次比我搵咗一間好經濟嘅菜式嘅餐廳!真係抵食之餘仲要份量十足😎‼️最緊要係個環境又唔差服務態度又好,所以真係一次過滿足晒咁多個願望。叫咗一個粗麵!呢個粗麵好正,好爽,而且好彈牙!一啲都唔會煮得太淋!加上呢個腩汁香濃嘅湯底真係冇得輸!而且仲叫咗我好鍾意食嘅五香牛腩,呢度嘅牛腩都好好食!好香嘅牛肉味,咬落口嘅時候一絲一絲嘅牛肉!好好食👍🏻👍🏻當然唔少得嘅就係呢一份炸魚皮!呢個炸魚皮嘅份量都好多,而且非常脆!點少少湯汁再一齊食真係好正!

加上呢個腩汁香濃嘅湯底真係冇得輸!