平時好少食放題,見到依間又有生蠔又有大閘蟹任食真係好久違地吸引到我,仲要罕見地係黃店放題💛⁣⁣• 晚市大閘蟹放題 $409 升級生蠔、帶子海膽、生啤 +$118⁣大閘蟹每次上枱嘅時候都係熱辣辣嘅,每隻大約3.5-4両左右,蟹膏量都好多,有超多我鐘意嘅白膏,質素絕對合格有餘👍🏻店員收蟹殼嘅速度都好快手,唔會冇位擺其他嘢食~第二個回本重點生蠔同樣有驚喜,蠔肉飽滿唔會冇肉食,色澤都OK,海水味比較重,亦都冇任何腥味,比起唔少buffet嘅質素都要高好多,係幾值得upgrade!帶子海膽都唔錯,帶子肉厚身再夾埋海膽,食落口感好rich,當然唔好預海膽會係勁鮮甜嗰隻,不過都絕對唔腥唔臭,放題嚟講已經好好!除此之外放題基本要有嘅嘢食都有,仲多咗唔少泰式小食添,性價比唔錯呢!⁣